Lemez szekrény

A lemezszekrény fontos. A lemezszekrény egy kis sziget, bárhol legyen. Bármilyen furcsa, sok esetben egy lemezszekrény a biztonságos megoldás, na nem a nagyfeszültségű eszközöknek, hanem egy szervernek, egy telefonközpontnak, vagy mindkettőnek együtt.
Ha hálózatépítő cég készít el egy irodai hálózatot, akkor az árajánlatban mindenképpen szerepel legalább egy lemezszekrénynek, ami a központ, ami felülemelkedik a láthatatlan dolgokon íróasztal, szék, monitor és kábelek kuszaságán.
A lemezszekrény kiválasztása ezért is fontos, na meg az sem elhanyagolható, ha nem kerül sokkal többe mint a felvállalt munka. Nagyon körültekintően keresve a lemezszekrények műszaki okokból kifolyólag is nem a legolcsóbb elemei egy vállalat berendezésének. Na jó a szerver talán még ami fontosabb, de ott a paraméterek, a megbízható működés és a terhelés is közrejátszik.
Mit tegyünk a lemezszekrénybe? A kiválasztása előtt mindenképpen tudni kell mit akarunk tárolni benne. Ha az említett szervert, akkor fontos a zárhatóság mellett a szellőzhetősége. Amennyiben más célra kell a lemezszekrény, akkor a funkciója mellett az anyag egyeduralma is feltűnő, legyen az egy öltözöszekrény, vagy egy értékörző szekrény.
Egy céges megbízás, amely akár iroda, vagy munkahely berendezését illeti, nem nélkülözheti a lemezszekrényeket. Rangot ad a helynek, a gazdájának és nem utolsó sorban biztonságot sugall és teszi is a dolgát. Választás nehéz, szinte örök darabot állítunk be, ha lemezszekrényünk lesz. A sor végtelen, fegyverszekrény, öltözőszekrény, szerverszekrény, páncélszekrény, szerszámosszekrény, kapcsolószekrény, riasztószekrény…
A kiválasztása mindig a funkció és praktikusság alapján történik. Ez egy olyan választás, amely ritkán végződik válással, haraggal meg szinte sosem. Ezért is fontos a megbízható szállító is. Válasszunk olyan céget, aki nem csak egy hajlított lemezdarabként kezeli ezt a terméket, hanem felöltözteti, esetleg berendezi a belsejét mindenféle polctartókkal, fiókokkal és vezeték rögzítőkkel, amitől a zsúfolt szekrény is rendet sugároz majd. Rendet és biztos üzemelést. Átlátható kapcsolatokat és megbízható szakembert, céget.
Legyen bármilyen iroda, vagy műhely a rendetlen és átláthatatlan lemezszekrények mindig csak a meghibásodást fogják eredményezni. Persze ez már nem csak a szekrényen, vagy gyártón múlik, hanem azon a szakemberen is, aki akkurátusan telerakja az üres szekrényeket, amitől életre kel nemcsak a szekrény, hanem a vállalkozás, iroda is amelyben szolgálatot teljesíti évtizedekig.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s